Hívjon bizalommal!
06 20 490 6214

Magyarországon forgalomban lévő szinte összes konvektor szerelésével, karbantartásával, tisztításával és cseréjével foglalakozik gázkonvektor szervizünk.  A hazai lakásokban leggyakrabban megtalálható FÉG, VARA FÉG, LAMPART, PELGRIM, EMAX, gázkonvektorok szervizelésében nagy gyakorlattal rendelkezünk és alkatrész bázist is tarunk, hogy a lehető leggyorsabban el tudjuk végezni a meghibásodott gázkonvektor javítását. 

                                    

A még szintén nagy számban megtalálható FÉG cirtkók, FÉG kazánok,  FÉG vízmelegítők, FÉG bojlerek szervizelésével is foglalkozunk természetesen a régi és újabb típusokat is beleértve. Az alábbi tipusok javítását, tisztítását, karbantartását is vállalja  gázszerelő kollégánk; régebbi cirkók, kazánok: C12, C18, C21, C24, C30, C40, ZC18, SC12, SC18, SC24, C12H, C18H, C24H, vízmelegítők: V4, ZV4, MV4, MZV18, MV19, MV21 típusok.

Már több mint 12 éve foglalkozunk gázkészülék javítással, szervizeléssel és minden évben beigazolódik, hogy ha évente egyszer rendszeresen karbantartjuk, tisztítjuk a gázkészülékeket akkor minimális az esélye annak, hogy váratlanul meghibásokjon a konvektora, cirkója, gázkazánja, vagy a vízmelegítője.

Az új ügyfeleink nagy részén meghibásodott gázkészülékek többsége azért romlik el, mert vagy nem volt évek óta szervizelve, tisztítva a gázkészülék, vagy hanyagul lett elvégezve és ezért szén-monoxid szivárgás is bekövetkezhet a veszélyezteti a cirkó, konvektor környezetében élőket. Parapetes konvektoroknál is lehet égéstermék visszaáramlás, mivel a lemezes konvektor hődobja elrepedhet, tömítései elöregednek és visszajut az égéstermék a szobába. De a konvektor parapetnél is visszajuthat az égéstermék a szobába. Legtöbbször a repedetett fal, vagy széthulló gipszelés okozza a problémát. 

Budapesten dolgozunk elsősorban a Pesti oldalon az alábbi kerületekben: Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 9. kerület, Budapest 10. kerület, Budapest 13. kerület, Budapest 14. kerület, Zugló, Budapest 15. kerület, Rákospalota, Újpalota,  Budapest 16. kerület, Árpádföld, Sashalom, Cinkota, Mátyásföld, Budapest 17. kerület, Budapest 18. kerület, Budapest 19. kerület,